TOVAR V AKCII

naša cena 9,00 Eur (271,13 Sk)
do košíka:
naša cena 3,79 Eur (114,18 Sk)
do košíka:
naša cena 49,00 Eur (1 476,17 Sk)
do košíka:

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 20,90 Eur (629,63 Sk)
do košíka:
naša cena 31,56 Eur (950,78 Sk)
do košíka:
naša cena 70,40 Eur (2 120,87 Sk)
do košíka:

NOVINKY

arr3Vitajte na stránke    Milí zákazníci...     vítame Vás na stránke www.medicinskaliteratura.sk kde si môžete... arr3Naša ponukaMilí zákazníci,   špecializujeme sa na predaj odbornej medicínskej literatúry.   Knihy sú... arr3Nové knihy      Všetky novinky si môžete prezrieť v kategórii Novinky, kde nájdete najnovšie tituly z...

ANKETA

KONTAKTY

Erudite, s.r.o.
Na Pasekách 25
831 06 Bratislava
tel: 0905 352 582
katka.hrda@gmail.com
Osobný odber - Predajňa Právnická literatúra
Jesenského 5, Bratislava

AKO NAKUPOVAŤ » Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov a ochrana súkromia

Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené na súhlase dotknutých osôb, je v našom záujme osobné údaje chrániť pred zneužitím a pri ich ochrane postupovať v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a v súlade so Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov (GDPR).

 

1 Totožnosť a kontaktné údaje správcu

Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť, Erudite, s.r.o., so sídlom Na Pasekách 25, 83106 Bratislava, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, vložka 109572/B, prevádzkovateľ e-shopu www.medicinskaliteratura.sk, (ďalej len "správca")

 

2. Účel spracovania osobných údajov

Účelom spracovania osobných údajov je vybavenie objednávky vytvorenej na www.medicinskaliteratura.sk. Preto využívame údaje ako meno a priezvisko, fakturačná a dodacia adresa.

Pre účely potrebnej komunikácie pri riešení vybavovania objednávky využívame Váš mail a telefónne číslo.

Osobné údaje môžeme uchovávať aj pre prípad skvalitnenia nami poskytovaných služieb, ktoré sú Vám určené. Napríklad formou zasielania informácií o novinkách a nových tituloch (prostredníctvom mailu), o ktorých si myslíme, že by Vás mohli zaujímať.

Údaje môžme poskytovať tretím stranám, a to len v nevyhnutnom rozsahu a len v prípade súdneho nariadenia, či vymáhania našich práv.

Údaje v prípade fyzických osôb - podnikateľov a právických osôb ako IČO, DIČ, IČ DPH poskytujeme za účelom správy dane a kontrolného výkazu aj príslušnému Daňovému úradu.

Osobné údaje taktiež uchovávame pre potreby spracovania účtovníctva.

Údaje môže byť spracované pre marketingové účely (spracovanie emailu na zasielanie spokojnosti zákazníka, či zasielanie noviniek)

Pre zlepšenie našich služieb môžeme využívať súbory cookies

 

3. Ďalší príjemcovia osobných údajov

V prípade poskytnutia našich služieb a realizácie objednávky poskytujeme Vaše údaje nasledovným tretím stranám:

Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ eshopového systému Webareal)

Slovenská pošta, a.s. (prepravná spoločnosť)

ReMax Courier service, spol. s r.o. (prepravná spoločnosť)

Heureka shopping s.r.o. (hodnotenie nákupu)

 

4. Doba uchovania osobných údajov

Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje uchované správcom, je doba nevyhnutná, a to 10 rokov od doby realizácie objednávky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovananím osobných údajov, čo znamená, že kedykoľvek môžete súhlas so spracovaním osobných údajov odvolať.

 

5. Práva subjektu údajov

Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania a právo namietať proti spracovaniu osobných údajov a právo na prenosnosť údajov.

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonná povinnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu.

V prípade, že sa domnievate, že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené nariadenie, máte právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

 

Spracovanie osobných údajov prebieha v súlade s platným nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (GDPR), ako aj s inými právnymi predmismi o ochrane osobných údajov. Osobné údaje sú zbierané a spracované len po nevyhnutnú dobu, v nevyhnutnom rozsahu a nie sú sprístupňované tretím stranám.

 

 

Mzg1ODA0Yj