Úvod »Ostatné knihy» Bezpečnosť potravín


        

Bezpečnosť potravín

Eva Malobická, Tatiana Červeňová - vyd. Osveta

img

 

Dostupnosť: dodanie do 7 dní
Číslo produktu: OSV4315
Výrobca: Osveta
Rok vydania: 2015
Počet strán: 117
Väzba: mäkká
EAN kód: 9788080634315
naša cena bez DPH : 4,32 Eur (130,09 Sk)
naša cena s DPH (10 %):
4,75 Eur (143,10 Sk)

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre kon- zumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a predajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti tý kajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.

ZjVkZDVkM